Om Angel
Om Angel
Angel kom till mig som omplaceringshund när hon var ca. 1 år. Hon hade varit utomlands men fick komma tillbaka till Sverige när det inte fanns något mål för henne där hon hade varit. Angel kommer från kennel Nikkett`s.
Angel och min dotter Diana hittade varann direkt och vi blev mycket glada när vi fick behålla Angel hos oss.

Angel har varit på utställningar, blivit den ständiga 2:a, men har fått fina bedömningar.
Angel har fått 3 kullar valpar, men nu är hon pensionär och kan slappna av och njuta sin tillvaro.

Under åren som gått så har Angel utvecklats till husets vaktis, står gärna och inspekterar vid grinden mot vägen. Inomhus är hon mus-markör. Hon är fenomenal att vakta olika skåp där det låter lite krafsande. Ännu har hon inte fångat någon mus, men hon är först framme att nosa på resultatet i musfällan.
Så är det när man bor i ett äldre hus.

Angel är en trygg och lugn tös, hon vet när hon gör busstreck, är glad för mat och älskar våra promenader, speciellt när hon får ha Matte för sig själv.
Åka bil går hyfsat, men är inget som Angel föredrar. En resa till Göteborg satt hon och tittade in i ryggstödet, flåsande när bilen var igång. Det har blivit lite bättre, bäst är det att sitta bredvid Matte i säkerhetsbältet.

Angel har blivit mormor och farmor till 14 valpar.
Tyvärr har Angel fått resa vidare till hundhimmelen, jag saknar henne enormt, min ständiga musvakt, staketvakt och omsorgsfulla älskling.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.03 | 18:34

Hej Agneta.
Min Milton heter från början Nikketts Final Countdown och han är född 2008-08-21

...
13.08 | 19:35

Hej,
Har du någon planerad kull inom det närmaste året? Vi är väldigt intresserade :)

Med vänlig hälsning,
Maria

...
31.05 | 20:55

Hejsan. Jag undrar om du planerar ngn kull 2014? Vi är väldigt intresserade. Vi bor i villa i Svalöv så det är ju bara "runt hörnet"

...
12.12 | 15:20

Trevlig sida och intressant ras.Är också sjuksköterska,bor på landet har hästar och får.Skulle vilja ha en vuxen vovve kanske på foder?Har ni ett sånt behov?

...
Du gillar den här sidan